Asunto Torreviejasta ja Costa Blancalta

Asunto Torreviejasta toteuttaa unelman omasta kodista Espanjan auringon alla

Espanjan Costa Blanca, eli valkoinen rannikko, tarjoaa unohtumattomia hiekkarantoja, kauniita vuoristoja ja takuuvarman auringonpaisteen yli 300 päivänä vuodessa. Erityisesti Torrevieja ja lähiseutu ovat suosittuja asunnon ostokohteita suomalaisten keskuudessa. Monella onkin jo oma asunto Torreviejasta, sillä ympärivuotinen paratiisi tarjoaa jokaiselle jotakin; alue on rikas niin kulttuuriltaan, aktiviteeteiltaan, luonnoltaan sekä viihde-elämältään! Asunto Torreviejasta tuo ulottuvillesi paljon mahdollisuuksia; esimerkiksi auringonpalvojille tarjolla on 170 uimarantaa, golffareille 21 golfkenttää , kulttuurista kiinnostuneille Alicanten lumoava vanha kaupunki sekä terveys- ja luontointoilijoille Torreviejan suolajärvet, jotka tarjoavat ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja maailman terveellisimmän pienilmaston. Asunto Torreviejasta tarjoaa upeat puitteet Espanjan lomallesi kuin myös ympärivuotiseen asumiseen. 

Haaveena asunto Torreviejasta? Anna meidän auttaa yli 20 vuoden kokemuksella!

Olemme myyneet asuntoja Torreviejasta ja lähialueilta jo 20 vuoden ajan. Keskitymme pääasiassa uusien asuntokohteiden myyntiin ja markkinointiin. Meiltä saat palvelua suomenkielellä, niin Suomessa kuin Espanjassakin. Kotimaassa ollessasi voit asioida Helsingin konttorimme kanssa ja Costa Blancalla paikallisten yhteistyökumppaneidemme ja suomenkielisen henkilökuntamme kanssa. Tämä on selkeä etu asiakkaillemme; saat palvelua suomenkielellä koko asunnon ostoprosessin ajan ja sen jälkeenkin. Tarjoamme myös vahvan paikallisen osaamisen ja markkinatuntemuksen. Tarvittaessa toimistomme oma lakimies on apunasi mikäli tarvitset konsultointia esimerkiksi asunnon ostamisessa yrityksen nimiin, testamenteissa tai missä tahansa muussa erityisosaamista vaativassa asiassa.

Tutustu tarjoamiimme loma-asuntoihin ja huviloihin Torreviejassa ja muualla Costa Blancalla tämän sivun alaosasta. Sivuillamme on vain osa saatavilla olevista kohteista, joten jos et löydä sopivaa olethan yhteydessä.

Yleistietoa Torreviejasta ja alueen asunnoista

Eteläinen vai pohjoinen Costa Blanca?

Costa Blancalta löytyy varmasti jokaiselle sopiva alue! Asunto Torreviejasta tai sen kupeesta läheltä kaupunkielämää vai mieluummin pohjoisesta läheltä vuoria tai tasaisemmasta etelästä läheltä hiekkarantoja?

Eteläisestä Costa Blancasta katsomme karttaa Alicantesta etelään. Tunnetuin monelle meistä näistä kaupungeista on Torrevieja.  Torreviejassa on noin 100 000 asukasta, joista noin puolet ovat ulkomaalaisia ja jotka asuvat vakituisesti Torreviejassa. Kesäkuukausina väkiluku moninkertaistuu ja alueella lomailee myös paljon espanjalaisia. Kaupungissa on monia palveluita suomeksi; mm. kauppa, lääkäri ja suomalainen seurakunta sekä skandinaavinen koulu, jossa saa opetusta suomeksi 1-6 luokalla. Suomalaiset asunnonostajat suosivat yleensä Costa Blancan eteläosaa. Suosittuja asuntoalueita Torreviejan läheisyydessä on mm. Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Torre de Horadada ja Villamartín. Ehkäpä täältä löytyisi unelmiesi loma-asunto Espanjasta?

Eteläinen Costa Blanca on melko tasaista aluetta. Alueella on pitkiä hiekkarantoja, hyvät ulkoilumaastot, luonnonpuistoja, appelsiini-ja sitruunaviljelyksiä, paljon golfkenttiä ja suolajärvet. 

Pohjoinen Costa Blanca

Pohjoinen Costa Blanca tarkoittaa Alicanten pohjoispuolella olevaa rannikkoa. Tunnetuimpia alueita on mm.  Benidorm, Albir, Altea, Calpe, Javea, Denia.

Maisemat ovat eteläistä Costa Blancaa vuoristoisemmat ja sen huomaa heti Alicantesta pohjoiseen päin lähdettäessä. Kaupungit Alicanten pohjoispuolella ovat pieniä ja väestöstä suurin osa on espanjalaisia. Suomeksi palvelua ei saa kuten esim. Torreviejassa. 

costablancamapa

Sulje

Kulkuyhteydet ja julkinen liikenne

Suomalaisia asunnon ostajia Torreviejan seudulle on houkutellut sen helppo saavutettavuus ja suhteellisen lyhyt hieman yli neljän tunnin lentomatka. Norwegianilla on varsinkin talvikaudella monta suoraa lentoa viikossa Helsingistä Alicanteen.

Autonvuokraus on loman ajaksi alueella suosittua ja huomattavasti edullisempaa kuin Suomessa. Osa asunnon ostajista, jotka viettävät alueella pidempiä aikoja, päättää lopulta ostaa oman auton Espanjasta, sillä hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset verrattuna muihin Euroopan maihin. Suomen vierailuilla auton voi jättää Alicanten lentokentälle valvottuun pitkäaikaisparkkiin, ja henkilökunta halutessasi katsastaa ja huoltaa auton puolestasi ja tuo auton sinulle kun saavut taas Espanjan kotiisi. Tällaisen palvelun hinta vuodessa vaihtelee noin 300 eurosta 700 euroon riippuen palveluista ja haluatko autollesi sisä- vai ulkopaikan.  

Alicanten lentokentältä Torreviejaan pääsee myös suoraan bussilla. Busseja menee joka toinen tunti 8-22 välisenä aikana vuoden jokaisena päivänä. Matka kestää noin 40 minuuttia ja se maksaa noin 7 euroa. Katso aikataulut Costa Azulin sivuilta täällä . Lentokentältä on suora bussiyhteys myös mm. Benidormiin, Calpeen, Elcheen, Santa Polaan, Guardamariin sekä Murciaan. Vaihtoehtoisesti paikallisbussi C-6 menee Alicanten keskustaan 20 minuutin välein.

Torreviejassa on myös sisäistä bussiliikennettä esimerkiksi La Matan ja Punta priman sekä Torreviejan keskustan välillä. Myös lähikyliin kuten esimerkiksi Mil Palmerakseen ja Pilar de Horadadaan pääset bussilla. Katso kaikki aikataulut täältä

Sulje

Costa Blancan ja Torreviejan palvelut

Sairaalat ja lääkärit

Jos sinulla on asunto Torreviejasta tai lähiseudulla tai lomailet alueella on Costa Blancalla tarjolla laadukkaita sairaanhoitopalveluja.

Lähes jokaisessa pikkukylässä tai alueella on päiväklinikka (salud), josta saat ensiapua sairaustapauksessa tai pienessä tapaturmassa.

Eteläisessä Costa Blancassa on kaksi sairaalaa; yksityinen ja julkinen

http://www.quironsalud.es/torrevieja/es/international-patient

http://www.torrevieja-salud.com/

Muista myös eurooppalainen sairaanhoitokortti!

http://www.kela.fi/eurooppalainen-sairaanhoitokortti

Pankkipalvelut

Eteläisen Costa Blancan alueella on tarjolla myös pankkipalveluita suomeksi esim Banco Sabadell, Bankinter ja Bankia. Kysy meiltä lisää!

Ostokset

Zenia Boulevard Orihuela Costassa on suurin ostoskeskus Alicanten maakunnassa. Yli 150 kaupasta ja ravintolasta löydät lähes kaiken tarvitsemasi. Täällä kuluu hetki jos toinenkin. Täällä viihtyvät myös ne jotka eivät juuri välitä shoppailusta. Voit istua ulkoilmakahvilassa, katsoa esityksiä tai televisiota suurelta ruudulta.

http://www.zeniaboulevard.es/gbr/home

Sekä pohjoisen ja eteläisen Costa Blancan shoppailuvinkkejä

https://www.tripadvisor.fi/Attractions-g187523-Activities-c26-Costa_Blanca_Province_of_Alicante_Valencian_Country.html

Sulje

100% ostoturva Torreviejan ja Costa Blancan uudiskohteisiin

Taloudellinen turva asuntohankinnallesi

  • Asianajotoimisto hallitsee varoja rakennusprosessin ajan
  • Rakennuttaja saa varat vasta kun kiinteistö on valmis ja asunto muuttovalmis
  • Asunnon varauksen yhteydessä, asianajaja vastaanottaa asiakirjat kiinteistöstä. Rakennuttajan ja ostajan välinen sopimus tarkistetaan ja hyväksynnän jälkeen rakennuttaja vastaanottaa varausmaksun (yleensä 3000€)
  • Loput maksuista siirretään asianajajan asiakasvaratilille
  • Asianajaja varmistaa, että jokaiselle maksulle saadaan pankkitakuu
  • Pankkitakuu tulee ostajan nimiin ja varat ovat suljetulla tilillä
  • Rakennuttaja vastaanottaa varat vasta kun rakennus on täysin valmis ja kiinteistöön liittyvä koko dokumentaatio on toimitettu. Tässä samassa yhteydessä asiakas saa kiinteistön avaimet notaarilta. 

Oikeudellinen turva

  • Paikallinen lakitoimistomme on Espanjan kiinteistöihin ja rakentamiseen sekä kuluttajiin liittyvien lakien asiantuntija

Sulje

Haluatko asunnon Torreviejasta tai muualta Costa Blancalta? Onko asunnon hankinta ajankohtaista nyt tai lähitulevaisuudessa? Järjestämme alueelle esittelymatkoja, lue lisää täältä

Uusia kohteita

1 2 3 4 5 6 7 8