Upea uudiskohde keskeisellä paikalla Costa Blancalla.

Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja

365 000 €
Kohdenumero: 20180259
Makuuhuoneita: 2

Upea uudiskohde keskeisellä paikalla Costa Blancalla. Orihuela Costalle Playa Flamencan ja Punta Priman väliin rakennetaan 144 uutta asuntoa 10 rappuun. Talot tulevat allasalueen ympärille, ensimmäisissä myytävissä asunnoissa on useimmissa merinäköala. Yhteisön alueelle tulee allasalue, lasten leikkipaikka, BBQ alue, kuntosali ja sauna. Jokaiselle asunnolle kuuluu merkitty autopaikka ja suljettu oma varasto talon alla olevasta hallista.

Palvelut aivan kohteen vieressä. Lidl, Euromarket, Rocky sekä useita muita ravintoloita ja kahviloita. Skandinaavinen koulu muutaman sadan metrin päässä, lauantaimarkkinat ja Zenia Boulevard alle kahden kilometrin päässä.

Asunnoissa on isot, jopa yli kahdenkymmenen neliön parvekkeet. Ylimmän kerroksen asunnoilla omat kattoterassit. Olohuoneen yhteydessä avokeittiö ja molemmissa kylpyhuoneissa lattialämmitys. Varustelu ei voisi olla parempi, se on täydellinen (kts.erillinen liite).

Tervetuloa varmistamaan oma paikkasi aurinkoisesta Espanjasta!

Päivitetty: 14.04.2022 klo. 08:31

Kohteen tiedot

Hoitokulut Hoitovastike 80,00 euroa kuukaudessa on arvio. Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 250 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 2
Sijainti Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja Ilmansuunta Itä
Pinta-ala 70,85m2 Hinta 365 000 €
Näkymät Osasta asunnoista on merinäköala, kaikilla näkymät allasalueelle. Asuinkerros 4 / 4
Rakennusvuosi 2023 Parveke Ulostyönnetty
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi