Upea uudiskohde keskeisellä paikalla Costa Blancalla.

Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja

275 000 €
Kohdenumero: 20090853
Makuuhuoneita: 2

Upea uudiskohde keskeisellä paikalla Costa Blancalla. Orihuela Costalle Playa Flamencan ja Punta Priman väliin rakennetaan 144 uutta asuntoa 10 rappuun. Talot tulevat allasalueen ympärille, ensimmäisissä myytävissä asunnoissa on useimmissa merinäköala. Yhteisön alueelle tulee allasalue, lasten leikkipaikka, BBQ alue, kuntosali ja sauna. Jokaiselle asunnolle kuuluu merkitty autopaikka ja suljettu oma varasto talon alla olevasta hallista.

Palvelut aivan kohteen vieressä. Lidl, Euromarket, Rocky sekä useita muita ravintoloita ja kahviloita. Skandinaavinen koulu muutaman sadan metrin päässä, lauantaimarkkinat ja Zenia Boulevard alle kahden kilometrin päässä.

Asunnoissa on isot, jopa yli kahdenkymmenen neliön parvekkeet. Alimman kerroksen asunnoilla oma piha-alue. Olohuoneen yhteydessä avokeittiö ja molemmissa kylpyhuoneissa lattialämmitys. Varustelu ei voisi olla parempi, se on täydellinen (kts.erillinen liite).

Tervetuloa varmistamaan oma paikkasi aurinkoisesta Espanjasta!

Päivitetty: 14.04.2022 klo. 08:31

Kohteen tiedot

Hoitokulut Hoitovastike 80,00 euroa kuukaudessa on arvio. Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 250 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 2
Sijainti Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja Pinta-ala 75,26m2
Hinta 275 000 € Näkymät Osasta asunnoista on merinäköala, kaikilla näkymät allasalueelle.
Asuinkerros 1 / 4 Rakennusvuosi 2023
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi