Upea uudiskohde aivan Torreviejan kaupungin keskustassa Costa Blancalla.

Keskusta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja

110 000 €
Kohdenumero: 21568249
Makuuhuoneita: 1

Upea uudiskohde aivan Torreviejan kaupungin keskustassa Costa Blancalla. Tämä asunto on yksi ensimmäisen kerroksen asunnoista. Samaan kerrokseen tulee kaksi muuta kaksiota ja yksi kolmio. Etelän suuntaisilla asunnoilla on oma noin 10 neliön patio. Kahden muun kaksion hinta on 115000 euroa ja (kolmion 140000 euroa) myyty.

Tämä kesäkuussa 2023 valmistuva kuusikerroksinen rakennus tulee 300 metrin päähän Välimeren rannasta. Asukkaiden käyttöön tulee uima-allasalue, sauna ja kuntosali. Rakennuksessa on hissi ja talon alla olevasta hallista on mahdollista ostaa autopaikka tai autopaikka ja varasto.

Asuntojen lattialaatat, keittiökaapistojen värit ja kylpyhuoneen kalusteiden tyypin pystyy ostaja valitsemaan. Asuntoihin tulee keittiöön kodinkoneet ja kylpyhuoneissa on lattialämmitys, suihkut, suihkuseinät, käsienpesuallas, peili, valot ja allaskaappi. Kanavailmastointille on esiasennus ja asunnon ilmanvaihto on turvattu jatkuvalla tuuletuksella.

Rakennuksen sijainti Kulttuurikeskuksen vieressä Ramon Gallud ja Del Mar katujen risteyksessä on loistava. Suurin osa asunnoista on etelään päin, ja Välimeri on 300 metrin päässä. Ja keskustassa kun ollaan, kaikki kaupungin palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tämän ja muut uudiskohteet Costa Blancalla myy Lomakoti Ulkomailta. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 28.09.2021 klo. 20:30

Kohteen tiedot

Hoitokulut Hoitovastike on arvio. Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 200 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 1
Sijainti Keskusta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja Pinta-ala 40,14m2
Hinta 110 000 € Asuinkerros 1 / 6
Rakennusvuosi 2023 Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi