Upea uudiskohde aivan Torreviejan kaupungin keskustassa Costa Blancalla.

Keskusta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja

175 000 €
Kohdenumero: 21611189
Makuuhuoneita: 2

Upea uudiskohde aivan Torreviejan kaupungin keskustassa Costa Blancalla. Tämä asunto on toisen kerroksen kolmio. Samanlaisia kolmioita on toisesta viidenteen kerrokseen. Hinnat nousevat 10000 euroa per kerros. Näillä etelän suuntaisilla asunnoilla on oma noin 10 neliön parveke.

Tämä kesäkuussa 2023 valmistuva kuusikerroksinen rakennus tulee 300 metrin päähän Välimeren rannasta. Asukkaiden käyttöön tulee uima-allasalue, sauna ja kuntosali. Rakennuksessa on hissi ja talon alla olevasta hallista on mahdollista ostaa autopaikka tai autopaikka ja varasto.

Asuntojen lattialaatat, keittiökaapistojen värit ja kylpyhuoneen kalusteiden tyypin pystyy ostaja valitsemaan. Asuntoihin tulee keittiöön kodinkoneet ja kylpyhuoneissa on lattialämmitys, suihkut, suihkuseinät, käsienpesuallas, peili, valot ja allaskaappi. Kanavailmastointille on esiasennus ja asunnon ilmanvaihto on turvattu jatkuvalla tuuletuksella.

Rakennuksen sijainti Kulttuurikeskuksen vieressä Ramon Gallud ja Del Mar katujen risteyksessä on loistava. Suurin osa asunnoista on etelään päin, ja Välimeri on 300 metrin päässä. Ja keskustassa kun ollaan, kaikki kaupungin palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tämän ja muut uudiskohteet Costa Blancalla myy Lomakoti Ulkomailta. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 23.09.2021 klo. 09:31

Kohteen tiedot

Hoitokulut Hoitovastike on arvio. Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 230 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 2
Sijainti Keskusta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja Pinta-ala 62,09m2
Hinta 175 000 € Asuinkerros 2 / 6
Rakennusvuosi 2023 Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi