Velaton hinta
370 000 €
Kohdenumero
21233870

Talo

Makuuhuoneita: 3

Kylpyhuoneita: 3

Blue Lagoon, San Miguel, San Miguel de Salinas, Espanja

Aivan Costa Blancalla olevan Villamartinin golfkentän ja kansainvälisen Limonarin koulun lähelle tulevia uusia omakotitaloja. Laadukkaita taloja edulliseen hintaan, huolimatta viime aikaisista materiaalien hinnankorotuksista.

Yhteen tasoon rakennettavissa asunnoissa voi nauttia valoisuudesta ja lämpimästä ilmasta. Asuntoihin kuuluu uima-allas, ja kattoterassikin on saatavana optiona. Sähkötoimiset ikkunoiden suojaverhot, lattialämmitys kylpyhuoneissa, korkealaatuiset keittiö ja kylpyhuonekalusteet. Ostaja pääsee valitsemaan materiaaleja kuten lattialaatat kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin kunnes rakentaminen on edennyniin pitkälle, että rakentajan on ollut pakko valita käytettävät materiaalit.

Kohde tulee San Miguel de Salinakseen, Blue Lagoon nimiselle alueelle. Alue on lähellä Villamartinia, lähellä olevia palveluja ovat Eagles Nest green lawn bouwling ja ravintola, Villamartin Plaza ja monet muut pienemmät kahvilat ja ravintolat. Zenia Boulevardille, Alicanten maakunnan suurimmalle ostoskeskukselle, pääsee paikallisliikenteen linja-autolla. Välimeren hiekkarannalle Zeniaan tulee noin viisi kilometriä.

Tervetuloa aurinkoiseen Espanjaan nauttimaan elämästä!

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
3
Lämmitys/ilmastointi
Ilmalämpöpumppu
Kylpyhuoneita
3
Sijainti
Blue Lagoon, San Miguel, San Miguel de Salinas, Espanja
Pinta-ala
96,8m2
Hinta
370 000 €
Asuinkerros
1 / 1
Rakennusvuosi
2023

Päivitetty: 04.10.2023 klo. 18:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä