Aivan Costa Blancalla olevan Villamartinin golfkentän

Blue Lagoon, San Miguel, San Miguel de Salinas, Espanja

370 000 €
Kohdenumero: 21233870
Makuuhuoneita: 3

Aivan Costa Blancalla olevan Villamartinin golfkentän ja kansainvälisen Limonarin koulun lähelle tulevia uusia omakotitaloja. Laadukkaita taloja edulliseen hintaan, huolimatta viime aikaisista materiaalien hinnankorotuksista.

Yhteen tasoon rakennettavissa asunnoissa voi nauttia valoisuudesta ja lämpimästä ilmasta. Asuntoihin kuuluu uima-allas, ja kattoterassikin on saatavana optiona. Sähkötoimiset ikkunoiden suojaverhot, lattialämmitys kylpyhuoneissa, korkealaatuiset keittiö ja kylpyhuonekalusteet. Ostaja pääsee valitsemaan materiaaleja kuten lattialaatat kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin kunnes rakentaminen on edennyniin pitkälle, että rakentajan on ollut pakko valita käytettävät materiaalit.

Kohde tulee San Miguel de Salinakseen, Blue Lagoon nimiselle alueelle. Alue on lähellä Villamartinia, lähellä olevia palveluja ovat Eagles Nest green lawn bouwling ja ravintola, Villamartin Plaza ja monet muut pienemmät kahvilat ja ravintolat. Zenia Boulevardille, Alicanten maakunnan suurimmalle ostoskeskukselle, pääsee paikallisliikenteen linja-autolla. Välimeren hiekkarannalle Zeniaan tulee noin viisi kilometriä.

Tervetuloa aurinkoiseen Esapnjaan nauttimaan elämästä!

Päivitetty: 22.09.2022 klo. 06:00

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita 3 Lämmitys/ilmastointi Ilmalämpöpumppu
Sijainti Blue Lagoon, San Miguel, San Miguel de Salinas, Espanja Pinta-ala 96,8m2
Hinta 370 000 € Asuinkerros 1 / 1
Rakennusvuosi 2023