Keitä me olemme

Lomakoti ulkomailta yrityksen tarina alkaa yli 20 vuoden takaa 90-luvulta kun varatuomari Markku Tamminen alkoi myydä suomalaisille asuntoja Espanjasta. Myöhemmin asuntotarjonta laajeni mm. Thaimaahan, Italiaan, Portugaliin ja Turkkiin. Kymmenet suomalaiset toteuttivat haaveensa omasta asunnosta auringossa Markun avustuksella.

Nykyään liiketoimintaa jatkavat yrittäjäpariskunta Minna ja Pasi Laine. Lomakodin henkilökunta palvelee asiakkaita Espanjassa Aurinkorannikon Fuengirolassa osoitteessa Avenida de los Boliches 57a, Marbellan vanhan kaupungin sydämessä Calle Remedios 7, local 2 ja Costa Blancan alueella ajanvarauksella osoitteessa Calle Gumersindo 89, 03182 Torrevieja sekä ajanvarauksella Helsingin Herttoniemessä.

Rannikolla on lukuisia välittäjiä mutta tarvitset vain yhden.Teemme kaikkemme, jotta unelmiesi koti löytyy joko omista listauksistamme tai hyvien yhteistyökumppaneidemme kohteista. Kauttamme löydät lähes kaikki Aurinkorannikon ja Costa Blancan uudiskohteet sekä parhaat jälleenmyyntikohteet!

Kun käytät ammattilaista, asuntokauppasi sujuu turvallisesti ja tehokkaasti.

Minna Laine

Toimitusjohtaja, osakas, KTM, LKV, KiAT, espanjalainen kiinteistönvälitystutkinto API

+358 40 560 23 15, +34 693 929 939

Minna on kiinteistönvälityksen ammattilainen ja palvelee asiakkaita suurella sydämellä ja iloisin mielin. "Tavoitteenani on löytää asiakkailleni paras mahdollinen asunto, olipa kysessä sitten loma-asunnon ostaja tai sijoittaja". Halusitpa tietoa asunnon ostoprosessista eri maissa, sijoitus- tai rahoitusmahdollisuuksista, saat varmasti asiantuntevaa palvelua. Minna palvelee asiakkaitaan suomeksi, englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi ja venäjäksi.

LinkedIn-profiili

Pasi Laine

Myyntijohtaja, osakas, MBA, LKV Aurinkorannikko, Espanja

+358 400 457 205, +34 634 34 85 29

Pasin asiantuntijuus Aurinkorannikon ja Costa Blancan asuntotarjonnasta ja -markkinoista on omaa luokkaansa. Satojen asuntokauppojen myötä Pasi varmasti löytää asiakkailleen parhaat kohteet olipa kyse sitten loma-asunnosta tai sijoituskohteesta.

Sakari Nurmela

Myyntipäällikkö, DI, Aurinkorannikko, Espanja

+34 678 431 491, +358 400 262 115

Sakarin asiantuntemus Aurinkorannikon kiinteistömarkkinoista on viidentoista vuoden mittainen. Myös remonttikohteiden suunnittelu ja läpivieminen on hänen osaamisaluettaan. Rivitalot ja omakotitalot ovat hyvin tuttuja Benalmádenan, Fuengirolan ja Mijasin eri alueilta – totta kai on kertynyt kokemusta laajemminkin!

Välittäjä voi täällä vapaasti verrata kaikkia kohteita, eikä ole sidottu omaan valikoimaan. Asunnon osto Aurinkorannikolta on useimmille osa unelman rakentamista ja siihen täytyy olla kunnon pohjatyö! Ja siinä Sakari on ammattilainen!

Ilkka af Ursin

Myyntipäällikkö, DI, Aurinkorannikko

+358 50 469 7614 +34 666 920 608

Intohimo padelia kohtaan toi Ilkan neljä vuotta sitten Aurinkorannikolle, joten hänen asiantuntemuksensa alueen urheilumahdollisuuksiin liittyen on vailla vertaa. Asunnon osto Espanjasta on usein osa suurempaa elämänmuutosta - oikean asunnon löytäminen on yksi tärkeimpiä virstanpylväitä tuossa muutoksessa ja Ilkka auttaa siinä luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Ilkka puhuu sujuvaa suomea, englantia, saksaa, ruotsia sekä espanjaa.

Aino Enne

Myyntipäällikkö, Aurinkorannikko

+358 451484535 +34 604 36 5611

Aino on tiimimme uusi, energinen kiinteistövälittäjä. Ainolle on sydämen asia löytää jokaiselle asiakkaalle juuri se oikea unelmien koti joka täyttää asiakkaan kaikki toiveet. Ainolta taittuvat niin suomi, espanja kuin englantikin

Juha Seppälä

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT Costa Blanca Espanja

+358 40 510 1979 +34 656 441 193

Juha on myynyt asuntoja Costa Blancalla vuodesta 2013. Hänelle ovat tulleet tutuiksi rakentajien uudistuotanto Costa Blancan ja Mar Menorin alueilla. Juha tuntee myös alueen käytettyjen asuntojen hinnat ja hintakehityksen. Toimittuaan myös Suomessa välittäjänä, Juha osaa kertoa asiakkailleen, miten kohteet ja niiden myyminen eroavat toisistaan Espanjassa ja Suomessa. Myös kokemus kiinteistöistä ja niiden rakentamisesta antaa asiakkaille arvokasta ja usein tarpeellista tietoa. Olet sitten myymässä tai ostamassa, ota yhteyttä.

Vapaa-aikana Juhan näet useimmiten pelaamassa Padelia tai ulkoiluttamassa koiraa.

Mina Partinen

Myyntiassistentti, Aurinkorannikko, Espanja

+34693257748

Iloinen ja osaava Mina hoitaa toimistomme käytännön asioita, järjestää asuntonäyttöjä sekä auttaa asiakkaitamme monissa eri tilanteissa espanjan, suomen ja englannin kielellä. Olipa kyseessä pieni tai suurempi käytännön asia, niin varmasti hoituu. Tapaat Minan useimmiten konttoriltamme

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

0 kohdetta saatavilla

Lataa lisää kohteita