Lomakoti ulkomailta yrityksen tarina alkaa yli 20 vuoden takaa 90-luvulta kun varatuomari Markku Tamminen alkoi myydä suomalaisille asuntoja Espanjasta. Myöhemmin asuntotarjonta laajeni mm. Thaimaahan, Italiaan, Portugaliin ja Turkkiin. Kymmenet suomalaiset toteuttivat haaveensa omasta asunnosta auringossa Markun avustuksella.

Nykyään liiketoimintaa jatkavat yrittäjäpariskunta Minna ja Pasi Laine. Lomakodin henkilökunta palvelee asiakkaita Espanjassa Aurinkorannikon Fuengirolassa osoitteessa Avenida de los Boliches 57a ja Costa Blancan alueella osoitteessa Calle Gumersindo 89, 03182 Torrevieja sekä ajanvarauksella Helsingin Herttoniemessä.

Keitä me olemme

Minna Laine

Toimitusjohtaja, osakas, KTM, LKV, KiAT

+358 40 560 23 15, +34 693 929 939

Minna on kiinteistönvälityksen ammattilainen ja palvelee asiakkaita suurella sydämellä ja iloisin mielin. "Tavoitteenani on löytää asiakkailleni paras mahdollinen asunto, olipa kysessä sitten loma-asunnon ostaja tai sijoittaja". Halusitpa tietoa asunnon ostoprosessista eri maissa, sijoitus- tai rahoitusmahdollisuuksista, saat varmasti asiantuntevaa palvelua. Minna palvelee asiakkaitaan suomeksi, englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi ja venäjäksi.

LinkedIn-profiili

Pasi Laine

Myyntijohtaja, osakas, MBA, LKV Aurinkorannikko, Espanja

+358 400 457 205, +34 634 34 85 29

Pasin asiantuntijuus Aurinkorannikon ja Costa Blancan asuntotarjonnasta ja -markkinoista on omaa luokkaansa. Satojen asuntokauppojen myötä Pasi varmasti löytää asiakkailleen parhaat kohteet olipa kyse sitten loma-asunnosta tai sijoituskohteesta.

Sakari Nurmela

Myyntipäällikkö, DI, Aurinkorannikko, Espanja

+34 678 431 491, +358 400 262 115

Sakarin asiantuntemus Aurinkorannikon kiinteistömarkkinoista on viidentoista vuoden mittainen. Myös remonttikohteiden suunnittelu ja läpivieminen on hänen osaamisaluettaan. Rivitalot ja omakotitalot ovat hyvin tuttuja Benalmádenan, Fuengirolan ja Mijasin eri alueilta – totta kai on kertynyt kokemusta laajemminkin!

Välittäjä voi täällä vapaasti verrata kaikkia kohteita, eikä ole sidottu omaan valikoimaan. Asunnon osto Aurinkorannikolta on useimmille osa unelman rakentamista ja siihen täytyy olla kunnon pohjatyö! Ja siinä Sakari on ammattilainen!

Juha Seppälä

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT Costa Blanca Espanja

+358 40 510 1979 +34 656 441 193

Juha on myynyt asuntoja Costa Blancalla vuodesta 2013. Hänelle ovat tulleet tutuiksi rakentajien uudistuotanto Costa Blancan ja Mar Menorin alueilla. Juha tuntee myös alueen käytettyjen asuntojen hinnat ja hintakehityksen. Toimittuaan myös Suomessa välittäjänä, Juha osaa kertoa asiakkailleen, miten kohteet ja niiden myyminen eroavat toisistaan Espanjassa ja Suomessa. Myös kokemus kiinteistöistä ja niiden rakentamisesta antaa asiakkaille arvokasta ja usein tarpeellista tietoa. Olet sitten myymässä tai ostamassa, ota yhteyttä.

Vapaa-aikana Juhan näet useimmiten pelaamassa Padelia tai ulkoiluttamassa koiraa.

Mina Partinen

Myyntiassistentti, Aurinkorannikko, Espanja

+34693257748

Iloinen ja osaava Mina hoitaa toimistomme käytännön asioita, järjestää asuntonäyttöjä sekä auttaa asiakkaitamme monissa eri tilanteissa espanjan, suomen ja englannin kielellä. Olipa kyseessä pieni tai suurempi käytännön asia, niin varmasti hoituu. Tapaat Minan useimmiten konttoriltamme

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita