Asiakkaamme kertovat

Panostamme laadukkaaseen ja yksilölliseen palveluun jokaisen asiakkaamme kohdalla. Olemme auttaneet lukuisia suomalaisia toteuttamaan unelmansa omasta asunnosta ulkomailla. Tällä sivulla asiakkaamme kertovat meiltä saamastaan palvelusta.

Oletko ollut tyytyväinen tai haluat antaa palautetta? Ota yhteyttä info@lomakotiulkomailta.fi

"Olen käyttänyt - Lomakoti ulkomailta - toimistoa asunnon löytämiseen. Palvelu oli mutkatonta ja asiallista, sekä kaikissa käytännön asioissa neuvottiin asunnon ostamisessa Costa del Solilta, ja näytöt toimivat mutkattomasti. Voin lämpimästi suositella toimistoa - Lomakoti ulkomailta sekä henkilökuntaa, erityisesti Minna Lainetta asunnon hankinta-asioissa." Jan Stolt, Torremolinos 25.9.2018

"Loma-asunnon osto Kroatiasta ilman suomalaista kontaktia olisi ollut meille mahdoton toteuttaa. Arvostimme paljon sitä, että saimme hyvin tietoa paikallisesta kaupantekotavasta ja lainsäädännöstä. Vaikka prosessi oli pitkä, oli hienoa, että se lopulta saatiin maaliin. Saatiin hyvin konsultaatiota kauppakirjoissa ja kaikessa tarpeellisessa. Suosittelemme!" Onnelliset asunnon omistajat R & V

"Olen aina ollut kiinnostunut Andaluciasta ja ensimmäisen kerran kävin vuonna 1974. Olen asunut Fuengirolassa kaksi kertaa vuoden ja kieltäkin olen opiskellut. Haaveena oli, että eläkepäiviksi sitten Espanjaan. Vuonna 2016 elokuussa oli houkutteleva ilmoitus Lomakoti Ulkomailta Espanja seminaarista Hotelli Cumuluksessa, Turussa. Löysin netistä ilmoituksen, jossa Lomakoti Ulkomailta esitteli uudisrakennusta, joka valmistuisi 2017 kesällä. Esittelymatkalle en päässyt. Asunnot myytiin niin nopeasti etukäteen, ettei esittelyä ollut. Minna ja Pasi pitivät minut koko ajan tilanteen tasalla, myös valokuvin. Ensimmäisen asianhoitajan kanssa mikään ei sujunut. Lopuksi tuli jopa kaupan peruuntumisen uhka. Minna järjesti uuden asianajajan ja asiat alkoivat sujua. Elokuussa 2017 pääsin sisälle. Asunnon kuvaukset pitivät paikkansa, tosin luulin, että täysin varusteltu keittiö käsittää myös jääkaapin. Seuraava ongelma tuli maaliskuussa 2018. Olin oleskellut viikon asunnossa ja juuri palannut Suomeen, kun tuli ilmoitus, että WC:ni vuotaa alakerran naapuriin.

Minna tuli avuksi, samoin asianhoitaja ja vakuutusyhtiö. Vakuutus korvasi naapurin vahingon, mutta minun kohdallani kyseessä oli rakennuttajan virhe joten taistoa jatkoivat edellä mainitut. WC korjattiin lopulta 3.9.2018.

Nyt kaikki on kunnossa, kiitokset Lomakoti Espanjassa toimiston väelle. Todella ensiluokkaista palvelua, joka jatkuu yhä. Todella välittävät asiakkaasta vielä pitkään myynnin jälkeen." Arja Turusta, toteuttanut haaveen omasta kodista Espanjan Fuengirolassa. 

 "Haaveilimme pitkään omasta loma-asunnosta Espanjassa. Olemme aina pitäneet kovasti Kataloniasta ja olimme iloisia, kun Lomakoti alkoi listata kohteita Costa Bravalta joulukuussa 2015. Löysimme meille täydellisen loma-asunnon Blanesista Costa Bravalta. Saimme Lomakodin Karoliinan välityksellä kaiken tarpeellisen tiedon asunnosta ja saimme myös neuvoteltua Lomakodin välityksellä niin, että vuokrasimme asunnon kolmeksi viikoksi. Asunnosta oli muitakin kiinnostuneita, joten hyvin pian päästyämme kohteeseen ja oltuamme siellä muutaman päivän päätimme sen ostaa. Saimme Lomakodilta tiedot barcelonalaisesta lakitoimistosta, jonka avulla aloitimme kaupanteon järjestelyt. Saimme koko ajan apua ammatti-ihmisiltä kaupanteon edetessä. Emme olisi onnistuneet mitenkään ilman Lomakodin asiantuntevaa apua emmekä ilman ammattitaitoisia lakimiehiämme, joilta olemme voineet kysyä kaikista asioista kaupanteon jälkeenkin. Kaikki sujui erittäin hyvin ja olemme erittäin kiitollisia kaikesta avusta mitä olemme tämän prosessin aikana saaneet." Loma-asunnon onnelliset omistajat Marja-Leena ja Timo 

"Tärkeintä minun (ja varmasti muidenkin) kohdalla oli, että toiveeni otettiin tarkasti huomioon heti alusta lähtien, mikä varmisti myös ostajan kannalta hyvän lopputuloksen. Minusta pidettiin hyvää huolta koko prosessin ajan ja vaikka ajatus kiinteistökaupoista ulkomailla kuulosti ensin arveluttavalta, kaikki sujui yllättävän helposti ja turvallisesti. Lomakoti ulkomailta- tiimi paikallisine yhteistyökumppaneineen on myös pitänyt hienosti huolta, että kotiutuminen uuteen ympäristöön on sujunut kitkatta." - Vesa Malinen, toteuttanut haaveen asunnosta Espanjan Costa Blancalla

"Olimme Turkin Alanyassa kuukauden lomalla syksyllä 2014. Ihastuimme paikkaan ja ystävällisiin ihmisiin siellä. Katselimme hieman paikallista hintatasoa asuntojen ja elintarvikkeiden suhteen: edullisia molemmat. Kevään 2015 Koti ulkomailla- messuilla tapasimme Minnan, joka lupasi järjestää tutustumismatkan Alanyaan. Tartuimme tilaisuuteen koska kielitaitomme ei ole varsin hyvä ja emmekä tunne Turkin lainsäädäntöä. Kolmen päivän matkalla kartoitimme ensin toiveemme ja hintahaarukan millaista halusimme. Kävimme kahtena päivänä katsomassa meille sopivia asuntoja. Kolmantena päivänä selvitimme turkin oleskelulupa asioita. Tämän jälkeen kävimme vielä katsomassa erästä huoneistoa, jonka olimme nähneet edellisenä päivänä. Huoneisto vaikutti edelleen meille sopivalta. Minnan tiimin avustuksella teimme kaupat ko. huoneistosta. Kauppa ja kaikki lupa-asiat sujuivat ammattitaidolla ja me tiesimme kaiken aikaan missä mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Olemme erittäin tyytyväisin asuntoomme ja Minnan toimiston apuun lomakotimme hankinnassa." - Pauli ja Anja, toteuttaneet haaveen omasta asunnosta Turkin Alanyan Kargicak:issa. 

"Hommat toimi erittäin hyvin, just niin kuin sovittiin, kokemus näkyy asioiden hoidossa, niin suomen päässä kuin myös Alanyan päässäkin. Suosittelemme!" - Mikael ja Susanna, toteuttaneet haaveen omasta asunnosta Turkin Alanyan Avsallarissa. 

"Kiinnostus asunnon ostoon Espanjasta alkoi kotimaassa tietenkin pimeimpään vuodenaikaan. Saimme vuoden 2015 Koti ulkomailla- messuilta yhteystiedot Minna ja Pasi Laineen luotsaamaan Lomakoti ulkomailta- yritykseen. Lähdimme ensimmäiselle ostosmatkalle Pasin kanssa maaliskuussa 2016 Torreviejan ympäristöön. Päivien aikana kiersimme kymmeniä asuntoja. Meitä kestitettiin todella hienosti. Espanjassa toimiva välittäjä oli mukana ja tunsi tarkemmin paikalliset kohteet. Yhteinen kieli oli englanti, mutta suomellakin selviää, koska Pasi oli kaiken aikaa mukana. Viimeisenä päivänä löysimme mieleisemme asunnon. Suomeen palattuamme Lomakoti ulkomailta hoiti taas hienosti ja luotettavasti asunnon ostoon liittyviä asioita. Aina kun oli kysyttävää, saimme vastauksen. Voimme lämpimästi suositella Lomakoti ulkomailta- yritystä sekä heidän yhteistyökumppaniaan Alamo Costa Blancaa, jos olet ostamassa asuntoa tältä alueelta." Kari ja Marja, toteuttaneet haaveen omasta asunnosta Espanjan Costa Blancalla.

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita