Asiakkaamme kertovat

Panostamme laadukkaaseen ja yksilölliseen palveluun jokaisen asiakkaamme kohdalla. Olemme auttaneet lukuisia suomalaisia toteuttamaan unelmansa omasta asunnosta ulkomailla. Tällä sivulla asiakkaamme kertovat meiltä saamastaan palvelusta.

Oletko ollut tyytyväinen tai haluat antaa palautetta? Ota yhteyttä info@lomakotiulkomailta.fi

"Haaveilimme pitkään omasta loma-asunnosta Espanjassa. Olemme aina pitäneet kovasti Kataloniasta ja olimme iloisia, kun Lomakoti alkoi listata kohteita Costa Bravalta joulukuussa 2015. Löysimme meille täydellisen loma-asunnon Blanesista Costa Bravalta. Saimme Lomakodin Karoliinan välityksellä kaiken tarpeellisen tiedon asunnosta ja saimme myös neuvoteltua Lomakodin välityksellä niin, että vuokrasimme asunnon kolmeksi viikoksi. Asunnosta oli muitakin kiinnostuneita, joten hyvin pian päästyämme kohteeseen ja oltuamme siellä muutaman päivän päätimme sen ostaa. Saimme Lomakodilta tiedot barcelonalaisesta lakitoimistosta, jonka avulla aloitimme kaupanteon järjestelyt. Saimme koko ajan apua ammatti-ihmisiltä kaupanteon edetessä. Emme olisi onnistuneet mitenkään ilman Lomakodin asiantuntevaa apua emmekä ilman ammattitaitoisia lakimiehiämme, joilta olemme voineet kysyä kaikista asioista kaupanteon jälkeenkin. Kaikki sujui erittäin hyvin ja olemme erittäin kiitollisia kaikesta avusta mitä olemme tämän prosessin aikana saaneet." Loma-asunnon onnelliset omistajat Marja-Leena ja Timo 

"Tärkeintä minun (ja varmasti muidenkin) kohdalla oli, että toiveeni otettiin tarkasti huomioon heti alusta lähtien, mikä varmisti myös ostajan kannalta hyvän lopputuloksen. Minusta pidettiin hyvää huolta koko prosessin ajan ja vaikka ajatus kiinteistökaupoista ulkomailla kuulosti ensin arveluttavalta, kaikki sujui yllättävän helposti ja turvallisesti. Lomakoti ulkomailta- tiimi paikallisine yhteistyökumppaneineen on myös pitänyt hienosti huolta, että kotiutuminen uuteen ympäristöön on sujunut kitkatta." - Vesa Malinen, toteuttanut haaveen asunnosta Espanjan Costa Blancalla

"Olimme Turkin Alanyassa kuukauden lomalla syksyllä 2014. Ihastuimme paikkaan ja ystävällisiin ihmisiin siellä. Katselimme hieman paikallista hintatasoa asuntojen ja elintarvikkeiden suhteen: edullisia molemmat. Kevään 2015 Koti ulkomailla- messuilla tapasimme Minnan, joka lupasi järjestää tutustumismatkan Alanyaan. Tartuimme tilaisuuteen koska kielitaitomme ei ole varsin hyvä ja emmekä tunne Turkin lainsäädäntöä. Kolmen päivän matkalla kartoitimme ensin toiveemme ja hintahaarukan millaista halusimme. Kävimme kahtena päivänä katsomassa meille sopivia asuntoja. Kolmantena päivänä selvitimme turkin oleskelulupa asioita. Tämän jälkeen kävimme vielä katsomassa erästä huoneistoa, jonka olimme nähneet edellisenä päivänä. Huoneisto vaikutti edelleen meille sopivalta. Minnan tiimin avustuksella teimme kaupat ko. huoneistosta. Kauppa ja kaikki lupa-asiat sujuivat ammattitaidolla ja me tiesimme kaiken aikaan missä mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Olemme erittäin tyytyväisin asuntoomme ja Minnan toimiston apuun lomakotimme hankinnassa." - Pauli ja Anja, toteuttaneet haaveen omasta asunnosta Turkin Alanyan Kargicak:issa. 

"Hommat toimi erittäin hyvin, just niin kuin sovittiin, kokemus näkyy asioiden hoidossa, niin suomen päässä kuin myös Alanyan päässäkin. Suosittelemme!" - Mikael ja Susanna, toteuttaneet haaveen omasta asunnosta Turkin Alanyan Avsallarissa. 

"Kiinnostus asunnon ostoon Espanjasta alkoi kotimaassa tietenkin pimeimpään vuodenaikaan. Saimme vuoden 2015 Koti ulkomailla- messuilta yhteystiedot Minna ja Pasi Laineen luotsaamaan Lomakoti ulkomailta- yritykseen. Lähdimme ensimmäiselle ostosmatkalle Pasin kanssa maaliskuussa 2016 Torreviejan ympäristöön. Päivien aikana kiersimme kymmeniä asuntoja. Meitä kestitettiin todella hienosti. Espanjassa toimiva välittäjä oli mukana ja tunsi tarkemmin paikalliset kohteet. Yhteinen kieli oli englanti, mutta suomellakin selviää, koska Pasi oli kaiken aikaa mukana. Viimeisenä päivänä löysimme mieleisemme asunnon. Suomeen palattuamme Lomakoti ulkomailta hoiti taas hienosti ja luotettavasti asunnon ostoon liittyviä asioita. Aina kun oli kysyttävää, saimme vastauksen. Voimme lämpimästi suositella Lomakoti ulkomailta- yritystä sekä heidän yhteistyökumppaniaan Alamo Costa Blancaa, jos olet ostamassa asuntoa tältä alueelta." Kari ja Marja, toteuttaneet haaveen omasta asunnosta Espanjan Costa Blancalla.

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita