Lomakoti ulkomailta -blogissa kuulumisia ulkomailta, asuntoesittelyjä sekä uutisia ulkomaan asuntomarkkinoilta. 

Koti Ulkomailla -tapahtuma Wanhassa Satamassa 18-19.3.2017

17.03.2017, Aihe: Lomakoti ulkomailta • Kirjoittaja Minna Laine

Osallistumme jälleen ulkomaan asuntokaupan messutapahtumaan Helsingin Katajanokan Wanhassa Satamassa ensi viikonloppuna; osastomme on standeilla 24, 33 ja 34. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00 - 16.30. Tule kuuntelemaan viimeisimmät uutiset ulkomaan asuntomarkkinoilta. Messuilla mm. esittelyssä paljon uudiskohteita sekä Espanjan Aurinkorannikolta että Costa Blancalta. Olemme lennättäneet paikalliset asiantuntijamme Pasin ja Jenniferin Fuengirolasta tapahtumaan. Saat viimeisimmät tiedot asunnoista ja asuntuntomarkkinoista osastoltamme.

Italiasta asunnonostoa harkitseville on tarjolla mielenkiintoinen esitelmä kumpanakin päivänä klo 13.30 Salissa 2. Tule kuuntelemaan Karoliinan esitystä!

Yhteistyökumppanimme Alanyasta Marjo ja Oktay ovat myös kertomassa uusista upeista ja edullisista asuntokohteista sekä Alanyan kuulumisista.

Entäpä Thaimaa, Kroatia, Turkin Alanya? Kauttamme kiinteistöjä kymmenestä eri maasta. Tule käymään osastollamme; saat mukaasi hyödyllisen ostajan oppaan!

ostajan opas

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita