Lomakoti ulkomailta -blogissa kuulumisia ulkomailta, asuntoesittelyjä sekä uutisia ulkomaan asuntomarkkinoilta. 

Kun asiakas kiittää niin, että ilosta itkettää!

10.10.2018, Aihe: Lomakoti ulkomailta • Kirjoittaja Minna Laine

minna

Minna Fuengirolan toimistolla

Olen useissa eri liikkeenjohdollisissa tehtävissä pohtinut ja ollut kehittämässä erilaisia asiakastyytyväisyyttä ja -kokemuksia kuvaavia mittareita. Mitä ne kertovat ja osataanko asiakaspalautetta käyttää oikein toiminnan kehittämiseen? Jokaisella toimialalla on omat asiakkaalle tärkeät asiat, jotka määrittelevät lähteekö asiakas luotamme iloisena ja tyytyväisenä; toivottavasti vielä palaa takaisinkin ja suosittelee meitä.

Mitä olen oppinut asiakkailtamme ulkomaan asuntokauppaan liittyen? Asiakkaamme arvostavat asuntokauppaprosessin osaamista, oikeaa ja rehellistä tietoa ja mielipidettä; uskallamme kertoa myös mikä voi mennä mönkään ja mitä pitää ottaa huomioon, olemme tavoitettavissa mielellään muutaman tunnin aikajänteellä, meillä on tarjota oman osaamisemme ulkopuolelta luotettavat yhteistyökumppanit kuten lakimiespalvelut, asiainhoitotoimisto tai sisustus- ja remontointipalvelut ja mikä tärkeää; yhteydenpitomme ei lopu siihen kun kaupat on tehty.

Olemme valinneet kaakeleita, vaihtaneet vessanpyttyjä, auttaneet vesivahingoissa, vieneet Suomesta ulkomaan kotiin unohtuneita lääkkeitä. Kun annat itsestäsi mukaan persoonan ja välittämisen, saat asiakkailta sen monin kerroin takaisin. Monet ostavat unelman ulkomailta ja meidän tehtävä on auttaa sen toteuttamisessa. Useista asiakkaistamme on tullut hyviä ystäviä ja kavereita, jotka käyvät toimistoillamme piipahtamassa tai seuraamme toistemme elämää Facebookin kautta.

Joskus jokin asiakaspalaute sykähdyttää niin, että itku meinaa tulla ilosta; tässä yhden asiakkaamme tarina. Lue miten Mustosen perheen haave toteutui vuonna 2017 Espanjassa ja kuinka he meille kiitokseksi kirjoittivat tämä tarinan ja jopa painoivat esitteet meille!

Lataa Mustosen perheen tarina luettavaksi tästä

Lue lisää asiakkaidemme kertomuksia  täällä

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita