Lomakoti ulkomailta -blogissa kuulumisia ulkomailta, asuntoesittelyjä sekä uutisia ulkomaan asuntomarkkinoilta. 

Hyvän asian puolesta - Aurinkorannikolle uusi seurakuntakoti

11.11.2016, Aihe: Espanja • Kirjoittaja Minna Laine

Tiesitkö, että meitä suomalaisia on Aurinkorannikolla lähes 30 000! Elämä auringonpaisteessa voi joskus muuttua äkistikin; meitä on nuoria, joilta asunto voi mennä alta, vanhempia ihmisiä joilta kumppani kuolee tai kellä tahansa on hetkiä, jolloin tarvitsee apua. Usein suomalaisten akuutit kriisit tulevat ensimmäiseksi Aurinkorannikon seurakunnan hoidettavaksi. Nykyinen seurakuntakoti on käynyt pieneksi ja suurempia tiloja tarvitaan.

Meitä kävi tapaamassa Helsingin konttorillamme Aurinkorannikon Uusi Seurakuntakoti -hankkeen keräyspäällikkö rovasti Pauli Tuohioja.

kirkko

Yritykset ja yksityishenkilöt voivat osallistua hankkeeseen, jolla parannetaan suomalaisen seurakunnan mahdollisuuksia kohdata ja hoitaa suomalaisia Espanjan Aurinkorannikolla. Pienikin avustus otetaan mielihyvin vastaan. Lahjoittaja saa vastineeksi tietysti hyvän mielen  ja nimensä " Hyvän Tahdon Reliefiin" eli kunniatauluun näin halutessaan; yritys tai yhteisö voi ostaa seurakuntasaliin tuolin, johon laitetaan yrityksen nimilaatta.

Lisätietoja Paulilta + 358 500 603 786 tai pauli.tuohioja@gmail.com

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita