Lomakoti ulkomailta -blogissa kuulumisia ulkomailta, asuntoesittelyjä sekä uutisia ulkomaan asuntomarkkinoilta. 

Helsinki - Fuengirola 4183 kilometriä

01.10.2016, Aihe: Espanja • Kirjoittaja Minna Laine

Tämä voisi olla myös pieni rakkaustarina tai pieni tarina yrittäjän elämästä. Meillä asiat tapahtuvat yleensä aika vauhdikkaasti ja tuossa kesällä keskustelimme illallispöydässä mieheni kanssa ajatuksesta että hän muuttaisi bisneksen vuoksi Aurinkorannikolle ja ottaisi nuorimman poikamme mukaan; näin myös tapahtui ja elokuussa pojat lähtivät autolla reissuun. Matka sujui ilmeisen vauhdikkaasti, tosin navigaattori oli jäänyt ilmeisesti päivittämättä tai rikkoontui matkalla, joten jouduin google mapsin avulla antamaan ohjeita mikä suunta ja mikä maa seuraavaksi. Kun ilta lähestyi, puhelin soi ja rouvan apua tarvittiin taas hotellin varaamisessa. Ei muuta kuin lähestyvä kaupunki, kolme tähteä, aamiainen, ilmainen netti ja parkkipaikka ja kun samana iltana varaa niin huoneiden hinnat olivat kyllä edullisia, kahdelta hengeltä alkaen 58 eur yö.

Reissuun lähdöstä on nyt pari kuukautta ja tilanne tasaantunut. Pojat ovat löytäneet kivan asunnon Fuengirolan keskustasta, lukuvuosi alkanut koulussa, Pasi saanut asiat hyvin mallilleen ja olemme päässeet palvelemaan asiakkaitamme uusin voimin. Minäkin olen toipunut järkytyksestä että koti on tyhjä, kun muutkin lapset lennähtivät pesästä tässä kesän lopulla. Nyt on aikaa sitten tehdä vaikka yötä myöten töitä :-)

No mikä tässä oli sitten rakkautta? No tietysti se että kun vaihdoin vanhan autoni vähän tuoreempaan versioon testasin heti auton navigaattorin toiminnan. Laiton lähtöpaikaksi Helsinki ja kohteeksi Fuengirola Paseo Maritimo.

navikuva

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita