Lomakoti ulkomailta -blogissa kuulumisia ulkomailta, asuntoesittelyjä sekä uutisia ulkomaan asuntomarkkinoilta. 

Elviria, Marbella. Ylellisyyttä ja kauniita rantoja

02.12.2019, Aihe: Espanja • Kirjoittaja Joni Helminen

shutterstock_105105926
shutterstock_1248042769

Elvirian alue on upea ja ylellinen rantalomakohde, joka sijaitsee kahdentoista kilometrin päässä Marbellasta  Costa del Solilla. Malagan lentokenttä on vain 45 km päässä. Helpoin tapa päästä alueelle on oma auto tai kaupunkibussi.

Elviriaa kutsutaan Costa del Solin Malibuksi ja alue sopiikin lapsiperheille, jotka haluavat nauttia upeasta lomasta edulliseen hintaan kauniissa ympäristössä. Monet hotellit, huvilat ja huoneistot ovat kävelyetäisyydellä rannasta, ja siellä on myös hyvä valikoima ravintoloita, tapas-baareja, leipomoita ja supermarketteja, jotka ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Elviria on "jakautunut" kahteen osaan; Elvirian rannan suosittuun Hacienda Playan asuinalueen, Cerrado de Elviriaan eli  Valkoisen helmen rantaan sekä Elvirian kukkuloiden alueeseen .

Elviria Hills on yksi Costa del Solin tunnetuimmista ja ylellisimmistä asuinalueesta. Upeita taloja ympäröivät vihreät männyt ja sieltä on hienot näkymät Välimerelle. Alueella on myös 9-reikäinen golfkenttä sekä harjoittelualue, tenniskenttiä, golfkauppa ja golfklubin yhteydessä on kuntosali, sauna ja jopa Michelin tähden ravintola.

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Ladataan kohteita

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita